un manantial a casa

perquè som aigua?

Solidaris amb la Natura

elimina plàstics de la teva vida

Economia circular

caracteristiques

VERITABLE INNOVACIÓ

El sistema d'aigua conté un cartutx tot en un amb una llampara UV dins d'un filtre de blocs de carbó. La llum ultravioleta destrueix microorganismes com bacteries i virus, mentres que la tecnología de filtració de bloc de carbó patentat supera a altres filtres d'aigua al reduir de manera efectiva més de 160 possibles contaminants que afecten la salut. Cap altre sistema domèstic combina ambdues tecnologies de la forma en que ho fa aquest. Els cièntífics i ingeniers de la companyia son experts en tecnologia de qualitat de l'aigua. Han estat investigant sistemes de tractament d'aigua des de 1984. La seva dedicació a la investigació i el seu compromis amb la qualitat van fer realitat el Sistema d'aigua.

TECNOLOGIA ULTRAVIOLETA

La tecnologia ultravioleta (UV) diferència el sistema d'aigua d'altres sistemes de tractament d'aigua a la llar al fer el que altres no poden: destruir microorganismes. Ubicada en el centre del cartutx, la bombeta UV emiteix la llum ultravioleta necessària per destruir més del 99,99% de les bacteries i virus que poden estar a l'aigua potable.

TECNOLOGIA DE XIP INTELIGENT

Cada filtre de llampara UV conté un xip inteligent incorporat per registrar la quantitat de vida restant. La pantalla LED amb senyals d'advertencia sonores i visuals indica quan es el moment de reemplaçar el cartutx. Una vegada que s'instal·la un cartutx nou, el monitor es reinicia automàticament, el que significa que no hi ha botons que pressionar. És tan avançat que automàticament "llegeix" la vida útil de qualsevol cartutx insertat, ya sigui nou o parcialment usat.

TECNOLOGIA DE MONITOR

Els xips inteligents i un monitor de pantalla estan instal·lats per registrar el volum del filtre i recordar als usuaris que tenen de remplaçar el filtre.

• Registra la quantitat de temps i volum de filtrat i indica la vida útil restant del cartutx.

• Avisa als usuaris quan s'instal·la incorrectament o no funciona correctament.

• Controla la llampara UV per assegurar-se de que funciona en bones condicions.

ACOPLAMENT INDUCTIU

Un altre novetat de la Tecnologia patentada es el acoplament inductiu inalàmbric que s'utilitza entre la llampara UV i la unitat. Això aïlla completament la bombeta UV de la font d'energia, el que permet la transferència d'energia al mapa sense conexions elèctriques.

Les funcions incluen:

• Millora la confiabilitat del sistema

• Reemplaça la conexió de metall per evitar l'oxidació.

• Cartutx fàcil de reemplaçar

• Només encen la bombeta quan l'aigua corre, el que estalvia energia i permet que l'aigua mantingui la temperatura de l'aixeta.

RESPONSABILITAT

Som Aigua Coop s'agafa molt en serio el seu compromis corporatiu amb un mediambient més net i sostenible. Això es evident en totes les línees de productes, incluits els sistemes de tractament d'aigua. Des d'un diseny eficient fins procesos de fabricació responsables, junt amb les nombroses ampolles d'aigua de plàstic que els usuaris poden evitar, es un pas gegant en la direcció d'una aigua potable segura, neta i ambientalment responsable.

paràmetres

    Desinfecció microorganismes 99'999 %

    Contaminants 160...

    Anys en el mercat des de 1984

    Vida útil de cada cartutx +5.000 litres

    Patents 120

CICLE DE VIDA

L'empresa va poguer reduir el contingut de plàstic del producte en un 51%, el seu potencial de calentament global en un 46% i el seu us d'energia en un 46% en comparació amb un modelo anterior venut.

MENYS PRODUCTES QUÍMICS PERILLOSOS

Les concentracions de metalls pesats es redueixen considerablement amb aquest sistema d'aigua. Tota la unitat, no només la seva electrònica i placa de circuit, compleix amb la Directiva de la Unió Europea 2002/95 / EC en respecte a les restriccions sobre l'us de certes substàncies perilloses (RoHS). Segons RoHS, l'unitat no conté cap de les sis substancies prohibides: plom, mercuri, cadmi, crom hexavalent, bifinis polibromats (PBB) o éters difenílics polibromats (PBDE) en quantitats que superin els valors de concentració màxims permesos.

MENYS DESPESA

L'enfocament “ecològic” de l'empresa incorpora un diseny modular que utilitza significativament menys materies primes al temps que permet que la unitat funcioni de manera més eficient. Els components modulars també faciliten el manteniment. El disenyo redueix la quantitat de peces que deuen un reemplaç a l'unitat i la posibilitat de problemes de servei. El sistema incorpora una nova tecnologia d'energia que utilitza conexions inalàmbriques, el que redueix la corrosió i els possibles problemes de servei. El sistema no nomes es més ecològic; es més simple de fabricar, menys costòs d'operar, més confiable i amb més durada.

AIGUA EMBOTELLADA O TRACTAMENT D'AIGUA

Els residues generats prr les ampolles de plàstic son un gran problema medioambiental. Segons la LCA (Evaluació del cicle de vida), un sistema de tractament d'aigua, durant el seu cicle de vida, utilitza un 99% menys de plàstic que l'aigua embotellada tipica quan es calcula per un volum equivalent d'aigua utilitzada en un any. El subministrament d'aigua neta de manera responssable amb el medi ambient es un tema de creixent preocupació en tot el mon. Som Aigua aborda aquesta preocupació.

AIGUA NETA I DE QUALITAT PER LA TEVA FAMILIA

Aquest sistema d'aigua es la marca número ú en vendes de sistemes de tractament d'aigua per la llar . A més d'una millora espectacular en el sabor, l'olor i la claretat, destrueix més del 99,99% dels microorganismes que causen enfermetats i elimina de forma eficaç més de 160 contaminants potencials que afecten la salut. Des de la seva tecnologia de vanguarda, fins el seu diseny avançat i compacte, la unitat combina 8 característiques clau en un sistema atractiu i compacte que ofereix un rendiment excel·lent junt amb durabilitat i sota cost de propietat, es la manera perfecta d'assegurar-se de disfrutar d'aigua de qualitat a casa.

• Elimina eficaçment més de 160 contaminants a l'aigua potable, una forma segura de millorar la seva salut.

• Destrueix més del 99,99% de les bacteries i virus a l'aigua potable, el que li permet elegir l'aigua sense preocupacions.

• La tecnologia eCoupled ™, proporciona energia inalàmbrica basada en acoplament inductiu, es una innovació patentada per EE. UU.

• El xip inteligent rastreja el seu us i l'alerta sobre qualsevol problema per millorar la efectivitat.

• Certificat per NSF International autorizat per complir amb els estàndars 42, 53, 55, 401, P473 y P477.

• Reté minerals beneficiosos com calç i magnesi per protegir la seva salut.

• Millora el sabor de l'aigua potable. Millora sabor i claretat.

• Més de 120 patents de purificació d'aigua i tecnologia patentada.

Disfrutar d'aigua neta i de sabor fresc cada cop que obre l'aixeta es una de les principals raons per elegir el sistema d'aigua a Som Aigua Coop., però no és l'única raó. Des de les certificacions que ha rebut, fins el seu rendimient i tecnologia, es per això que es la millor opció per aigua pura de qualitat.

El cartutx té un alt cabdal de 0,9 gpm (3,4 lpm) amb una vida útil nominal de 5000 litres (1320 galones) o un any.

Pioners en la incorporació de la llum ultravioleta en el sistema d'aigua presenta tecnologia d'encesa inductiva adaptativa instantánea. Al obrir l'aixeta s'activa un sensor que energitza la llampara instantàneament amb una dosis de UV> 40 mJ / cm2 per destruir microorganismes inclus en les pitjors condicions de qualitat de l'aigua. Degut a que la llampara UV no está encesa constantement, no calentarà l'aigua ni desperdiciarà energia.

Va ser el producte que va iniciar la revolució de l'energia inalàmbrica. El disenyo elimina els conectors elèctrics exposats a la llampara, el que millora la confiabilitat i simplifica el reemplaç del cartutx. També proporciona un rendiment constant de la llampara UV al llarg del temps.

El sistema té un diseny ambientalment preferit. El monitor incorpora una pantalla LED i utilitza una llampara UV d'encensa instantánea per reduir el consum d'energia.

El cartutx tot en un, reemplaçat una vegada a l'anyo per la majoria dels consumidors, genera menys desperdici.

SEGELL D'OR WQA

videos

Galeria de videos i documents

Comprar

Online

Aposta per la cooperativa

Ens ho pots encarregar sota-marbre per a muntatge, o el pots comprar sobre-marbre, tú directament a la plataforma, autoinstalable.

*Donem el 10% a ONG